Potrebujeme: Cesto: 5 vajec 150 g trstinového cukru 35 g holandského kakaa 10 g hladkej múky štipka soli trochu masla na vymazanie alebo papier na pečenie Krém: 200 ml smotany 140 g horkej čokolády 3 lyžice ovocného džemu Poleva: 60 g horkej čokolády trochu oleja
Rýchly jemný závin s makovou náplňou a džemom
Košíčky s arašidovým maslom len z 2 ingrediencií!
Potrebujeme: 2 hrnčeky kvalitnej vysokopercentnej čokolády nalámané na kúsky 1 hrnček arašidového masla papierové košíčky na mini mufiny Postup: Nachystajte si papierové košíčky a rozprestrite ich na plech. Vo vodnom kúpeli rozpustite čokoládu, ktorú z 1/3 naplňte každý košíček. Nechajte čokoládu zatuhnúť v chladničke. Po
Ferrero Rocher bez cukru
Potrebujeme: guličky: 1/2 hrnčeka lieskoorieškového masla (prípadne iné orieškové) 1/2 hrnčeka kakaa niekoľko kvapiek vanilkovej arómy 1/4 hrnčeka kokosového oleja 2 až 4 lyžice javorového sirupu (podľa chuti) 1/4 hrnčeka mlieka (môžete použiť napr. Mandľové) 20 lieskových orechov (ideálne mierne opražených) poleva: 1 hrnček nasekaných