Hovädzie mäso na burgundsky spôsob!

Beef Bourguignon ragou with carrots and thyme

Hovädzie mäso na burgundský spôsob, alebo ako ho zvyčajne nazývame Beef Bourguignon, je tradičným francúzskym receptom, ktorý má hlboké korene v regióne Burgundsko vo Francúzsku. Mnohí ho považujú za vrchol dusených pokrmov. Potrebujeme: Na 4 porcie 700 g hovädzieho stehna 120 g slaniny 370 ml

Jahodové rezy z lístkového cesta s mascarpone krémom!

jase

Hľadáte recept na rýchly a chutný dezert. Vyskúšajte jahodové rezy z lístkového cesta. Ich príprava je veľmi jednoduchá. Kombinácia jahôd a krehkého lístkového cesta vytvára dokonalú harmóniu chutí. Mascarpone krém dodáva tomuto dezertu bohatú chuť. Potrebujeme: 1 lístkové cesto 1 balíček vanilkového cukru mlieko na potretie  

Krehké sušienky plnené tvarohom!

kreh

Nemáte veľa času? Máte chuť na sladké? Vyskúšajte tieto krehké sušienky s tvarohovou plnkou. Maslové cesto je krásne nadýchané, mäkké a vláčne. Kombinácia krehkého cesta a jemnej tvarohovej náplne očarí každého. Kyslá smotana dodáva dezertu bohatú chuť. Potrebujeme: Na cesto: 280 g múky 100 g masla 100

Hydinová pečeň na víne!

jatra-na-vine (2)

V detstve sa nám toto jedlo väčšinou nepáčilo. Je teda čas otestovať, aká dobrá môže byť hydinová pečeň pochúťka. Potrebujeme: 600 g hydinovej pečene 200 g cibule 240 ml suchého červeného vína 120 g masla 1 čajová lyžička cukru korenie soľ Postup: 1.Cibuľu nakrájame na

Nepečená Oreo torta!

torte-zubereiten-oreos-768x966

Vynikajúci nepečený oreo dezert pripravený bez veľkého úsilia. Ak si nie ste istí, ako ho podávať, vyložte prázdnu formu potravinovou fóliou, s tortou sa bude lepšie manipulovať. Potrebujeme: Na základ: 16 ks Oreo sušienky 2 lyžice rozpusteného masla Na krém: 500 ml smotany 33% 200 g mascarpone 6