Zemiaky zapečené so slaninou, syrom a šampiňónmi

68395673-76f9334eddf355-full

Veľmi chutné, rýchle a jednoduché! Vyskúšajte si pripraviť lahodnú prílohu alebo chutné hlavné jedlo. Dobrú chuť!

Budeme potrebovať:

väčšie zemiaky
slanina
tvrdý syr
čerstvé šampiňóny
korenie podľa chuti
olej
cesnak

Postup:

1.

Zemiaky umyjeme, očistíme a ostrým nožom ich nakrájame na ježka.

2.

Do každého rezu vložíme plátok slaniny striedavo so syrom a na plátky nakrájanými hubami.

3.

Pokvapkáme olejom, okoreníme podľa chuti a zabalíme do alobalu.

4.

Ku každému zemiaku priložíme strúčik cesnaku. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov.

5.

Doba pečenia závisí na veľkosti zemiakov. Dobrú chuť!

Zdroj: vk.com

You Might Also Like