Kuracie mäso s horčicovou omáčkou, kyslou smotanou a hubami z panvičky!

huba

Horčica vždy dodá mäsu krehkosť a šťavnatosť. Aj preto Vám prinášame recept na fantastický pokrm, ktorý si zamiluje celá Vaša rodina. Kuracie mäso s horčicovou omáčkou budete rozhodne pripravovať často.

Potrebujeme:

1 kg kuracích pŕs
1 cibuľa
10 dkg húb
2 dl kyslej smotany
1 dl smotany na varenie
2 lyžice horčice
petržlenová vňať
soľ, čierne korenie
olej

Postup:

  1. Cibuľu nakrájame na jemno a osmažíme na oleji. Osmažíme tiež na kúsky nakrájané mäso. Smažíme, než pustí šťavu. Huby umyjeme, nakrájame a pridáme k mäsu.
  2. Podlejeme a varíme pod pokrievkou. Až mäso zmäkne, pridáme kyslú smotanu, smotanu na varenie, horčicu. Nakoniec dochutíme a privedieme k varu. Dobrú chuť.
  3. Zdroj: ketkes.com

You Might Also Like