Kuracie CORDON BLEU!

Cordon bleu speciality (rolls with chicken breast, ham and cheddar cheese) Cordon bleu speciality (rolls with chicken breast, ham and cheddar cheese)

Ak dávate prednosť výdatnejšiemu jedlu, skúste pripraviť kuracie Cordon Bleu jednoduchým spôsobom.

Potrebujeme:

4 kuracie prsia
4 plátky šunky
4 plátky ementálu,
2 vajcia
soľ
čierne korenie
múka
strúhanka
olej na vyprážanie

Postup:

1.Kuracie prsia umyte a osušte.

2. Naklepte na veľké pláty.

3. Osoľte a okoreňte.

4.Rozložte ich na dosku a na každý kus mäsa položte plátok šunky a plátok ementálu.

5.Zložte mäso ako vrecko alebo ho zrolujte a konce zaistite špáradlom.

6.Vrecká obaľte múkou, rozšľahaným vajcom a strúhankou.

7. Smažte vrecká z oboch strán do zlatohneda.

8. Podávajte s zemiakovou kašou alebo hranolkami a zeleninovým šalátom.

Dobrú chuť.

You Might Also Like