Kuracie mäso môžete pripraviť na veľa spôsobov tu je jeden z nich. Kuracie stehná marinované v kokosovom mlieku. Mäsko je šťavnatejšie a jemnejšie.
Potrebujeme:
Na 4 porcie:
4 kuracie stehná
40 ml kokosového mlieka
1 lyžica červenej kari pasty
1 čajová lyžička hnedého cukru
čerstvo mleté korenie
soľ
Postup:
1.Kokosové mlieko zmiešame s kari pastou a cukrom.
2.Výslednú marinádu rozotrieme na umyté a vysušené stehná.
3. Mäso necháme 30 minút odpočívať.
4.Tesne pred grilovaním stehná osolíme a okoreníme.
5.Grilujte z každej strany, kým nie je mäso upečené a šupka nie je chrumkavá.
6.Podávame s hranolkami a listovou zeleninou.
Dobrú chuť.