Čučoriedkový cheesecake s tvarohom a mascarpone krémom!

cheso

Jemný cheesecake so sušienkovým základom plným čučoriedok poteší každého.

Potrebujeme:

Na 10 porcií.

Na cesto:

130 g masla
200 g maslových sušienok

Na krém:

200 g mascarpone
250 g mäkký tvaroh
3 vajcia
160 g kryštálového cukru
180 g čučoriedok

Postup:

1. Sušienky rozmixujte a spojte s rozpusteným maslom.
2.Cesto vytlačte do formy a dajte na 15 minút do chladničky.
3.Žĺtky zmiešajte s tvarohom, cukrom a mascarpone.
4. Nakoniec vmiešajte vaječné bielky.
5. Krém natrite na cesto.
6.Na vrch poukladajte čučoriedky.
7.Pečte v rúre pri teplote 170 ° C asi 50 minút.

Dobrú chuť.

You Might Also Like