Zapečené bravčové mäso s cibuľou, paprikou, cesnakom a šťavnatou chuťou – hotovo za 25 minút!

1-41

Dnes si pripravíme šťavnaté mäso, ktoré nemá konkurenciu. Ide v podstate o typicky mužske jedlo, ale uvidíte, že si na ňom pochutí úplne celá rodina. Mäso pustí božskú šťavu a nedá sa mu absolútne odolať.

Potrebujeme:

500 g bravčového alebo hovädzieho mäsa
2 veľké cibule
2 papriky
1 lyžička červenej papriky
3 lyžice paradajkového pretlaku
3 strúčiky cesnaku
1 bobkový list
soľ
korenie
olej

Postup:

  1. Cibuľu očistíme, nakrájame a pokvapkáme trochou oleja. Pridáme nakrájané papriky, smažíme 1-2 minúty.
  2. Mäso nakrájame na väčšie kocky, zamiešame a smažíme, kým nepustí šťavu.
  3. Potom pridáme červenú papriku, pridáme paradajkový pretlak, okoreníme a pridáme drvený cesnak.
  4. Podlejeme trochou vody a varíme. Občas zamiešame, v prípade potreby pridáme trochu vody.
  5. Dobrú chuť.
  6. Zdroj:bidista.com

 

You Might Also Like