Neviete čo uvariť na obed a nechce sa vám v kuchyni tráviť príliš veľa času? Krok za krokom vám predstavíme skvelý recept. Táto veľmi chutná obložená bravčová kotleta v rúre Vás prekvapí. Príprava pokrmu vám zaberie len niekoľko málo minút a vznikne vám lahodný plnohodnotný obed alebo večera.
Potrebujeme:
500g cibule
200g huby
500g bravčová kotleta
5g soľ
3g čierne korenie
100g majonéza
20g horčičné semienka
100g nakladané uhorky
150g tvrdý syr
Postup:
1. Olúpte cibuľu. Nakrájajte ju na polmesiačiky a rozložte na plech.
2. Šampiňóny nakrájajte na štvrťky a položte ich na cibuľu. Osoľte a okoreňte.
3. Bravčové kotlety nakrájajte na hrubšie plátky a vrchnú časť narežte na mriežku. Pekne ich poukladajte na plech.
4. V malej miske zmiešajte majonézu a horčičné semienka.
5. Vytvorí sa vám dresing.
6. Každú z kotliet potrite dresingom. Navrch poukladajte na kolieska narezané uhorky a posypte nastrúhaným syrom.
7. Pečte 25 minút pri teplote 180° C.
8. Po 25 minútach skontrolujte, či sú upečené, a ak áno, vyberte ich z rúry.
9. Položte ich na tanier a podávajte.