Bravčové kotlety na pive so skvelou chuťou!

pive

Skvelý tip na chutný obed. Bravčové kotlety na pive. Dobrú chuť!

Potrebujeme:

6 ks bravčových kotliet
50 g slaniny
3 ks papriky (kapia)
4 strúčiky cesnaku
1 ks veľká červená cibuľa
1 ks svetlé pivo (300ml)
soľ, korenie, drvená rasca
1 menšia fľaša kečupu
olej

Postup:

  1. Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, kapie rozkrojíme na štvrtiny a vyčistíme.
  2. Cibuľu nakrájame na kolieska, slaninu na tenké plátky aj s cesnakom. Kotlety sprudka opečieme z oboch strán na oleji a preložíme aj s výpekom do pekáča.
  3. Mäso bohato potrieme kečupom, okmínujeme, obložíme slaninou, cibuľou, cesnakom a kapiou. Všetko podlejeme pivom a pečieme zvoľna do mäkka.
  4. Počas pečenia mäso prelievame vypečenou šťavou.
  5. Podávame s ryžou alebo opekanými zemiakmi.

 

You Might Also Like