Najlepší kávový krém ako z cukrárne: Netreba tvaroh, smotanu ani drahé mascarpone, a hotový je behom chvíľky!

kavo

Voda, káva a cukor. Krém je vynikajúci, jemný a sladký. Keď budete nabudúce váhať, čím ozdobiť zmrzlinové poháre, torty alebo iné obľúbené pochúťky, spomeňte si na tento recept.

Potrebujeme:

140 ml studenej vody z chladničky

35 g instantnej kávy (môžete použiť instantnú kávu bez kofeínu)

150 g kryštálového cukru

Postup:

Do misky nasypeme kávu, cukor, pridáme vodu a začneme šľahať.

Šľaháme, kým zmes nezačne hustnúť. a meniť farbu aj konzistenciu.

To je všetko, krém je pripravený. Podávame vychladený.

Dobrú chuť.

Zdroj: cookpad.com

You Might Also Like