Obľúbené kysnuté koláče. Vanilkový alebo škoricový cukor dodá osím hniezdam neodolateľnú chuť! Potrebujeme: 500 g hladká múka 25 g čerstvé droždie 400 ml mlieka 1/2 lyžičky Kr. cukor 200 g práškový cukor 200 g maslo 5 ks žĺtka 1 ks citrón – kôra 2 bal.vanilkový cukor 1 lyžička škorice štipk asoľ 1 ks vajce Postup: Do pohára
Maslové halušky s bravčovým mäsom na hubovej omáčke
Skvelá voľba na obed. Domáce maslové halušky a hubová omáčka, do toho jemné bravčové mäso a je to. Výborná lahôdka. Potrebujeme: 1 kg bravčová panenka 500 g huby 2 ks červená cibuľa 2 ks paprika 2 ks paradajka 200 ml smotana 4 lyžice hladká múka soľ korenie červená mletá paprika paprikový krém gulášový krém
Zemiaky plnené hubami a posypané syrom
Jednoduché a hlavne rýchlo pripravené hlavné jedlo alebo príloha.Zemiaky môžete plniť aj inými plnkami záleží na fantázii. Potrebujeme: Budeme potrebovať: väčšie zemiaky huby (šampiňóny) cibuľa olej smotana na varenie soľ korenie tvrdý syr zemiakový škrob (nemusí byť) Postup: Väčšie zemiaky umyjeme a prekrojíme na polovicu. Vnútro
Netradičné karbonátky s prekvapením vo vnútri
Skryté vajíčkové prekvapenie, zabalené v zmesi bravčového a hovädzieho mäsa. Netradičné karbonátky ktoré sú jednoducho neodolatelné. Potrebujeme: 7 ks vajec 300 g bravčové mleté mäso 300 g hovädzie mleté mäso 1 lyžička soľ 1 lyžička sušená bazalka 1/2 lyžičky muškátový oriešok olej na vyprážanie Postup: 6 vajíčok varíme v horúcej vode po