Spojenie mexických fajitas a talianskych cestovín? Možno to znie netradične, ale verte, že keď sa toto jedlo rozhodnete uvariť, chybu rozhodne neurobíte. Všetko navyše uvaríte v jednom hrnci, takže rýchla je nielen príprava jedla samotného, ale aj následné upratovanie. Potrebujeme: Na 5 porcií 3 lyžice oleja 3
Stačí mať doma 1plechovku SALKA, kyslú smotanu, panvicu a torta je bleskovo hotová!
Lahodný koláčik s tvarohom a domácim slivkovým lekvárom!
Pripravte si tento jednoduchý koláč ešte dnes jeho lahodná chuť poteší Vaše chuťove poháriky. Potrebujeme: Na cesto: 100 g masla 1 štipka soli 200 g hladkej múky 5 ks vajec Na náplň: 750 g mäkkého tvarohu 3 sáčky vanilkového cukru 600 ml smotany na šľahanie (33% tuku) 2 sáčky stužovača šľahačky 250 g slivkového
Restované kuracie prsia so zeleninou a sladkokyslou omáčkou!
Španielske mäsové guličky v paradajkovej omáčke: albóndigas!
Albóndigas con guisantes, čiže mäsové guľky s hráškom, sú jedným z najbežnejších španielskych jedál. Podávané s výraznou paradajkovou omáčkou, dobrým vínom a čerstvou bagetou by mohli byť spôsobom, ako sa aspoň chuťovo na chvíľu presunúť na slnečný juh. Potrebujeme: 6 porcií Na guličky: 600 g miešaného