Farmársky burger so syrom

farmarsky-burger-se-syrem-170052-1920-1080

suroviny

Na 2 kusy burgerov:
300 g mletého mäsa mix
soľ
korenie
korenie Farmársky burger
1 lyžice kyslej smotany
Anglickú slaninu (zhruba 2-3 plátky na jeden kus Bürger)
Na náplň:
100 g tvrdého syra – použila som Gouda
50 g šunky
2 menšie kusy kyslých uhoriek

Postup prípravy receptu

  1. Mäso premiešame s korením a kyslou smotanou a vytvoríme 2 gule, každá asi 150g.
  2. Na trochu navlhčenej doske do nich vtlačíme plechovku piva, alebo nejakú podobnú nádobku.Vznikne nám akoby košíček.
  3. Ešte s plechovkou v mäse si misku upravíme.Dookola obtočíme slaninu, vyberieme plechovku a vzniknuté misky naplníme strúhaným syrom, šunkou a uhorkami.
  4. Pečieme horúcim vzduchom na 220 stupňov asi 25 min.           Zdroj top recepty

You Might Also Like