Tvarohový cheesecake s jahodami pripravený bez pečenia!

jch

Máte radi cheesecake? Tak to sa vám bude páčiť recept, ktorý si dnes spoločne predstavíme. Jedná sa o fantastický domáci tvarohový cheesecake s tou najlepšou chuťou. Výhodou tohto dezertu je, že je pripravený bez pečenia.
Určite si ho zamilujete po prvom ochutnaní a budete sa k nemu radi vracať. Chutí naozaj luxusne. Pripravte si tento jahodový cheesecake ešte dnes. Nebudete ľutovať!

Potrebujeme:

100g sušienok
200g jahôd
50g jahodového džemu
1 balenie želatíny
60g vlašských orechov
75g masla
250g mascarpone
70g bieleho jogurtu
50g cukru múčka
1 čajová lyžička vanilkového extraktu

Postup:

  1. Do stredne veľkej misy si dáme rozdrvené sušienky, pomleté vl. orechy a pridáme maslo. Veľmi dôkladne premiešame. Hotovú zmes dáme do formy vystlanej s papierom na pečenie.
  2. V druhej mise si zmiešame cukor, vanilkový extrakt, jogurt, mascarpone. Veľmi dôkladne premiešame a potom umiestnime na sušienkovú zmes.
  3. Jahody si rozmixujeme a zmiešame v mise spoločne s džemom. Želatínu si pripravíme bežným spôsobom a pridáme ju k jahodovej zmesi.
  4. Hotovú jahodovú zmes navrstvíme na mascarpone zmes. Teraz už len dáme vychladiť na niekoľko hodín do chladničky. Dobrú chuť!

Zdieľajte tento skvelý recept na tvarohový cheesecake aj s Vašimi priateľmi! Určite si aj oni pochutnajú!

You Might Also Like