Kuracie rezne marinované v kyslej smotane, po ktorej ostanú vždy dlho šťavnaté!

kurezne

Vždy keď pripravím tento recept celá moja rodina si na nich pochutí . Ak si pripravíte kuracie prsia s touto marinádou, nikdy nebudú suché ale vždy šťavnaté!

Potrebujeme:

1 kg kuracie prsia
2 dl kyslá smotana
6 strúčikov cesnaku
2 vajcia
3 lyžice polohrubej múky
6 lyžíc strúhanky
soľ
čierne korenie
olej

Postup:

1.Mäso nakrájajte na tenké plátky.
2.Zmiešajte vajce, soľ, korenie a rozdrvený cesnak v kyslej smotane.
3.Mäso dajte do krabice a polejte marinádou.
4. Nechajte cez noc odpočívať v chladničke.
5.Múku a strúhanku zmiešajte.
6.Obaľte mäso vo vajíčku a následne v zmesi múky a strúhanky.
7.Vyprážajte na horúcom oleji z oboch strán.
8.Podávajte napríklad so zemiakmi.
Dobrú chuť!

Zdieľajte tento skvelý recept so svojimi priateľmi, ktorí si na ňom tiež pochutnajú!

Zdroj: ketkes.com

You Might Also Like