Potrebujeme:
cesto:
25dkg múky polohrubej
1/2 l mlieka
2dcl cukor
4 lyžice džem
3 lyžice olej
polovica lyžička jedlej sody
2 lyžice kakaa
plnka:
3 jogurtový dezert z jahôd
15dkg cukru
1/2 smotany
3 plátky želatíny
jahodový extrakt
Postup:
1
Všetki ingrediencie na cesto zmiešame do kopy, rozdelíme na 2 rovnaké časti a pečieme v stredne veľkom plechu.Jeden po druhom.
2
Namočte želatínu zo 10 lyžicami vody 10 minút to topime, zatiaľ čo želatínu na miernom ohni rozpušťame rozmixujeme smotanu za miešania pridáme cukor a premiešajte želatínu.Potom pridajte jogurtový dezert z jahôd a extrakt jahodový Nie moc teplé natierame najskôr na jeden plát potom na druhý. Dáme do chladničky stuhnúť.
Dobrú chuť.
Zdroj:coolinarika