Fantastické kuracie rolky Cordon Bleu pečené v rúre!

cord

Cordon Bleu pripravený týmto spôsobom je mimoriadne šťavnatý, mäso je príjemne mäkké a predovšetkým chutné, a čo je najdôležitejšie, pečie sa v rúre.

Potrebujeme:

800 g kuracie rezne
200 ml voda
2 lyžice rozpustené maslo
2 strúčiky cesnak
oregano, soľ, korenie
vegeta
100 g plátky šunky
100 g plátky tvrdého syra
olivový olej

Ďalej budeme potrebovať:

80 g strúhanka
2 lyžičky mletá červená paprika
                                                        2 lyžice strúhaný parmezán

Postup:

  1. Kuracie mäso nakrájame a paličkou na mäso poriadne naklepeme. Osolíme a okoreníme, jemne posypeme vegetou.
  2. Do misky dáme vodu, pridáme 2 lyžičky vegety, rozpustené maslo, prelisovaný cesnak a oregano. Privedieme k varu a varíme niekoľko minút. Pripravenú vodu nalejeme do zmesi strúhanky, červenej mletej papriky a parmezánu.
  3. Na plátok mäsa položíme plátok šunky, plátok syra a mäso zrolujeme.
  4. Každú rolku obalíme vo pripravenej zmesi.
  5. Rolky ukladáme na olejom vymastený plech na pečenie a pečieme pri teplote 200 stupňov cca 45 minút. Dobrú chuť.
  6. Zdroj: coolinarika.com

You Might Also Like