Veľmi jemné a chutné mäso, ktoré viete pripraviť v jednom pekáči a hlavne jednoducho a rýchlo. Potrebujeme: 5 plátkov krkovičky 1 veľkú cibuľu 5 strúčikov cesnaku 1 kocku hovädzieho bujónu 1/2 l vody 100 ml bieleho vína podľa chuti soľ čierne korenie bobkový list olej
Tvarohový krém so salkom hotový za 5 minút, ktorým naplníte akékoľvek dezerty!
Ak milujete halušky, je tento recept priamo pre Vás! Špenátové halušky s cesnakovou omáčkou a kuracím mäsom!
Sladké jogurtové šišky s jemnou a nadýchanou chuťou!
Vyprážané obdĺžniky, alebo šišky, ak chcete, sú úžasne nadýchané a ľahučké. Vďaka pridanému jogurtu sú jemné a vláčne. Ich príprava je okamžite hotová. Nečaká Vás žiadna pracná a zdĺhavá námaha. Výsledkom je úspora času a tanier plný neodolateľného, sladkého pečiva. Potrebujeme: 500 g polohrubej múky
Zapečené kuracie stehná spolu so zemiakmi, cesnakom a petržlenom!
Pripravte si šťavnaté kuracie stehná pečené s cesnakovými zemiakmi. Príprava je veľmi jednoduchá a za pár minút máte celé jedlo v rúre. Potrebujeme: 6 kuracích stehien 1 kg zemiakov zväzok petržlenovej vňate 7 strúčikov cesnaku soľ korenie 125 g masla olej Postup: Kuracie stehná osoľte, okorente potom