Tento jednoduchý recept na tradičné talianske tiramisu si Vás okamžite získa. Základom dezertu je mascarpone a čerstvé jahody. Nechýbajú ani cukrárske piškóty namáčané do sladkého sirupu. Potrebujeme: Na 8 porcií Na guľatú tortovú formu : 200 ml voda 3 balíčky vanilkový cukor 100 g cukor kryštál 500 g
Najlepší recept na tradičný trdelník!
Pečené kuracie rezančeky na ázijskí spôsob v sezamovej omáčke s medom!
Toto rýchle chrumkavé kuracie mäso obalené v jemnej omáčke z medu a sójovej omáčky, posypané opraženými sezamovými semienkami si ihneď zamilujete. Najlepšie chutí spoločne s ryžou. Potrebujeme: Na 4 porcie Na kuracie mäso: 500 g (4 ks) kuracie prsia 25 g strúhanky soľ korenie olej Na sezamovú omáčku:
Bravčový mletý rezeň so syrom a jogurtom!
Pripravte si tento jednoduchý recept na bravčový mletý rezeň, je chutný a príprava Vám nezaberie veľa času. Potrebujeme: 500 g mletého bôčika alebo pliecka 150 g strúhaného syra (Gouda, Eidam) 2 lyžice hustého bieleho jogurtu 2 lyžice sušenej vyprážané cibule 2 lyžice kukuričného škrobu cca 50 ml studeného mlieka soľ korenie Trojobal:
Nepečená smotanová torta s mandarínkami a piškótovým základom!
Radi by ste svoju rodinu potešili nejakou nepečenou dobrotou? V tom prípade ste tu na správnom mieste! Dnes si spoločne pripravíme smotanový tortu s mandarínkami a piškótovým základom. Príprava tejto dobroty je veľmi jednoduchá a to vďaka priloženému foto receptu a video návodu. Potrebujeme: dlhé piškóty šťava