Strapaté francúzske kuracie rezne

80857888-82e701f9419965-full-1

Budeme potrebovať:
4 ks kuracie stehno
3 ks vajíčko
4 lyžice kyslá smotana
, 4 lyžice hladká múka
3 strúčiky cesnaku
pažítka
petržlenová vňať
olej na smaženie
soľ a korenie

Postup:
Kuracie stehná očistíme, umyjeme a dôkladne osušíme. Vykostené stehná nakrájame na malé kúsky, ktoré osolíme a okoreníme. Pridáme prelisovaný cesnak, rozmiešané vajíčka, kyslú smotanu, petržlenovú vňať a hladkú múku. Spracujeme jednotnú hmotu. Na panvici rozohrejeme olej a lyžicou vrstvíme menšie rezne, ktoré smažíme z oboch strán do zlata. Čím menšie kúsky mäsa nakrájate, tým lepšie sa chute prepoja a celkovo budú rezne jemnejšie. Dobrú chuť!

Zdroj: vk

You Might Also Like