Netradičný karfiol zapečený v mletom mäse a slanine!

fiol

 Dnes Vám ukážeme recept na najlepší karfiol, aký ste kedy mali. Určite tento recept ešte nepoznáte a nikdy ste o ňom ešte nepočuli.
Karfiol zapečený v slaninovom kabátiku Vás milo prekvapí.

Potrebujeme:

karfiol
mleté mäso
slanina
soľ, korenie, korenie podľa chuti

Postup:

  1. Uvarte karfiol v slanej vode (nemal by byť mäkký).
  2. Vysteľte plech na pečenie papierom na pečenie a poukladajte plátky slaniny.
  3. Mleté mäso osolte a pridajte korenie podľa chuti.
  4.  Karfiol položte na poukladanú slaninu.
  5. Mleté mäso vyhlaďte na karfiol.
  6. Nakoniec ho zabalte do slaniny.
  7. Dajte zapiecť do rúry.

  8. Môžete podávať napríklad zo zemiakmi. Dobrú chuť. Zdroj ketkes.com

You Might Also Like