Čučoriedkovo tvarohový koláč s mascarpone!

boruvkovy-cheesecake-s-mascarpone

Jemný tvarohový koláč so sušienkovým základom plným čučoriedok poteší každého.

Potrebujeme:

Na 10 porcií:

Na cesto:

130 g masla
200 g maslových sušienok

Na krém:

200 g mascarpone
250 g tučného mäkkého tvarohu
3 vajcia
160 g kryštálového cukru
180 g čučoriedok

Postup:

1.Sušienky rozdrvíme a zmiešame s rozpusteným maslom.

2.Cesto vytlačíme do formy a dáme na 15 minút do chladničky.

3.Žĺtky zmiešame s tvarohom, cukrom a mascarpone.

4.Nakoniec vmiešame bielky.

5. Krém natrieme na korpus.

6. Navrch poukladáme čučoriedky.

7.Pečieme pri 170 ° C asi 50 minút.

Dobrú chuť.

 

You Might Also Like