Bravčové kocky v paprikovej omáčke s cestovinami!

bra

Veľmi jednoduchý recept len z niekoľkých ingrediencií. Vyskúšajte, uvidíte, že výsledkom budete veľmi príjemne prekvapení.

Potrebujeme:

500 g bravčového mäsa, napríklad pliecko či stehno
3/4 šálky šľahačky
1 PL masla
4 čajové lyžičky sladkej papriky
1 čajová lyžička hladkej múky
soľ
korenie

Postup:

  1. Bravčové mäso umyte a nakrájajte na menšie kocky.
  2. Tieto kocky následne poprášte múkou a posypeme soľou, korením a sladkou paprikou.
  3. V hrnci rozohrejte maslo a kúsky mäsa na ňom zo všetkých strán orestujte, približne 4-5 minút.
  4. Prilejte do hrnca smotanu a prípadne zvyšok papriky, ktorý vám zostal po okorenenie mäsa.
  5. Varte za občasného miešania približne 8-10 minút, kým bude mäso úplne mäkké.

Takto pripravené bravčové na paprike sa najčastejšie podáva s cestovinami. Dobrú chuť.

Zdroj: tasteofhome.com

You Might Also Like