Aký druh manikúry bude tento rok v móde -20 skvelých nápadov.

nechty

Nie je to tak dávno, pojmy ako trendy nechtov, alebo trendy v nechtovom dizajne , prakticky neexistovali. Teraz máme viac možností a skúsení nechtový dizajnéri sú schopní vytvoriť na nechty skutočné umelecké diela. Takže dnes štýlová jarná manikúra nie je obmedzená  červeným lakom, alebo dvomi farbami. A dnes vám prezradíme aké trendy v nechtovom dizajne sú tento rok:.

Pred tým, než prezradíme trendy, musíme poznamenať, že teraz sú vo veľkej móde nielen krátke nechty prírodnej formy, ako tomu bolo v posledných dvoch rokoch. V kurze sú stále nechty mandľového tvaru, stredne dlhé: vyzerajú veľmi elegantne a štílovo.

jarná manikúra

  1. Čo môže charakterizovať  lepšie jar ako prvý kvet? Tieto  vyzerajú veľmi šik a sviežo.
  2. Ak nie sú toto farby podla vás a vašej nálady, bez obáv zvolte odtiene vínovej a fialovej, a kvety môžu byť vyrobené z kamienkov či samolepiek. Len to nepreháňajte s lesklými prvkami, aby to nevyzeralo lacno.
  3. Dizajnéri po celom svete zvolili za hlavnú farbu nadchádzajúcej jari ružovú. Preto používajte všetky jej odtiene a kombinácie medzi sebou.
  4. Geometrické obrazce sú stále v móde.
  5. Simulácia rannej rosy kvapiek naznačuje, že veľmi skoro prídu teplé dni.
  6. Ak máte radi veľmi svetlé farby,  mali by ste sa ubezpečiť, aby boli prechody  hladké a farby  kombinované v prechodoch.
  7. Nebeská farba skvele dopĺňa svetlé oblečenie. Je to vynikajúca náhrada za obvyklé nevýrazné odtiene.
  8. Ale bez nevýrazných odtieňov tiež nemôžeme biť. To je najuniverzálnejšia manikúra, čo je presne vhodná pre každú príležitosť. V konečnej fáze nevyzerá veľmi nudne, môžete pridať  šumivé laky, alebo pridať nejaký nákres.
    .V jednoduchosti je krása.
  9.  efekt rozbitého skla si už získal srdcia mnohých žien.
  10. Matný povrch je tiež v trende. Iba musí byť riedený inými textúrami. Hlavnou požiadavkou pre matný lak na nechty – dokonale rovné a hladké nechtové lôžko.
  11. Tento nechtový dizajn vyzerá veľmi jarne a presne ukazuje, že z jari všetko prichádza k životu.
  12. Toto môže byť elegantné, odvážne a svetlé.
  13. Číselné údaje v podobe hmyzu alebo hmyzích krídel bude tiež v trende.
  14. Golden manikúra vyzerá veľmi ušľachtilo a bezpochyby veľmi módne.
  15. Jar – čas lásky. Krásne srdce dá náladu tomuto obdobiu.
  16. Fanúšikovia čiernynch nechtov sú tiež in.
  17. Sálavé pásy doplnia akúkoľvek farbu a zdobia  dlhé aj krátke nechty.
  18. Ďalšia možnosť jemnej manikúry z ktorej dýcha jar.
  19. Nebojte sa experimentovať! Ďalší dôkaz, že necht sa môže meniť.

Musím povedať, že manikúra 2017 zaujme svojou rozmanitosťou. Tieto bizarné obrazy a ľahký lesk a intenzívne farby. Štylisti v tejto sezóne  výrazne pretiahli tradičné hranice dizajnu nechtov . Ak chcete hľadať v móde, kombinovať odtiene farieb a možnosťou kresieb – a budete tvoriť svoj vlastný jedinečný štýl teraz sa môžete realizovať, je na to vhodná doba.
Zdroj: takprosto.cc

 

You Might Also Like