Rýchly jahodový dezert pripravený bez pečenia!

dezs

Vyskúšajte nepečený dezert, ktorý sa hodí pre každú príležitosť.

Potrebujeme:

300-500 g jahôd
1 kg tvarohu
250 g akéhokoľvek ovocného jogurtu
200 g sušienok
3 lyžice želatíny

Postup:

  1. Premiešajte tvaroh mixérom a postupne pridávajte jogurt. Želatínu rozmiešajte v malom množstve mlieka. Keď napučí, rozpustite ju vo vodnom kúpeli a pridajte k tvarohu.
  2. Starostlivo si prečítajte návod na obale želatíny, pretože želatína je predávaná rôznymi výrobcami. Je nutné pridať také množstvo, aby ste tortu mohli rezať nožom.
  3. Jahody umyte a rozrežte napoly. Polovicu jahôd pridajte do tvarohu.
  4.  Do spodnej časti formy na pečenie vložte sušienky a potom nalejte zmes tvarohu.
  5. Pekne uhlaďte a na vrch poukladajte zvyšok jahôd. Dajte cez noc chladiť. Dobrú chuť!
  6. Zdroj: liveinternet.ru

You Might Also Like