Keď máte chuť na originálne jedlo, vyskúšajte kuracie prsia s citrónovou omáčkou. Jedlo je aromatické, ľahko sa pripravuje a poteší vaše zmysly.
Potrebujeme:
Postup:
2.Ochutíme soľou a korením.
3.Do panvice dáme rozohriať maslo a olivový olej.
4.Mäso smažíme 5 minút z každej strany.
5.Vyberieme mäso z panvice a odložíme bokom.
6.Prelisovaný cesnak opečieme v omáčke 30 sekúnd.
7.Do zmesi nalejeme vývar, smotanu a citrónovú šťavu s kôrou.
8. Nakoniec pridáme nasekaný kôpor, varíme 1-2 minúty.
9.Po pár minútach vrátime mäso do omáčky.
10. Zohrievame mäso kým sa nám omáčka trochu zhustne.
11. Podávame jedlo s obľúbenou prílohou.
Dobrú chuť.
Video krok za krokom