Zapečený baklažán so šunkou a parmezánom – FITNESS recept

40312367_52769e23521455_full

suroviny

Budeme potrebovať:

1 ks baklažán
1 ks paradajka
2 ks paprika
1 ksvajce
4 plátky schwardwaldská šunka
jarná cibuľka
parmezán

postup prípravy

  1. Baklažán umyjeme a rozkrojíme na polovicu. Opatrne vydlabeme vnútro a nakrájame ho na malé kúsky.
  2. Papriku, paradajku, cibuľku tiež nakrájame na drobno.Pridáme vajíčko, vnútro baklažánu a premiešame. Vnútro baklažánu vyložíme šunkou a navrstvíme pripravenú plnku.
  3. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov 30 minút. Tesne pred koncom vrch posypeme strúhaným parmezánom a vložíme späť do rúry.
  4. Dobrú chuť!

You Might Also Like