Pečená krkovička s paradajkami a mrkvou!

krko

Veľmi jednoduchý recept na pečenú bravčovú krkovičku s netradičnou prílohou a fantastickou chuťou. Prekvapte svojich najbližších skvelým receptom určite si pochutia.

Potrebujeme:

Ingrediencie na 4 porcie

4 plátky bravčovej krkovičky
4 väčšie mrkvy
1 balenie cherry paradajok
provensálske bylinky
korenie
soľ
olej

Postup:

Celkový čas prípravy: 45 min

1

Mäso pokvapkáme olivovým olejom, ktorý votrieme do mäsa. Osolíme a pridáme provensálske bylinky. Mäso dáme na plech vyložený papierom na pečenie, zľahka pokvapkáme olivovým olejom. Dáme piecť do rúry na 180 ° C 30-40 minút.

2

Očistenú mrkvu nakrájame na rezančeky a paradajky na polovičky. Do panvice dáme restovať mrkvu na troche oleja. Pridáme soľ a korenie a restujeme do mäkka. Potom do panvice pridáme paradajky a provensálske bylinky. Premiešame a krátko orestujeme.

3

Hotové mäso vyberieme z rúry. Zmes a mäso dáme na tanier a rovno servírujeme.

Dobrú chuť.

You Might Also Like