Potrebujeme: 6 cl cachaça (brazílsky rum) 2 lyžičky trstinového cukru 1/2 limetu ľad Postup: 1.Do koktailového pohára dáme cukor. 2.Limet dobre umyjeme a polovicu pokrájame na menšie kusy. Dáme do pohára a pomocou drviča podrvíme. 3.Na limet nasypeme drvený ľad, vlejeme brazílsky rum a dolejeme sódou. Zdroj:dobre jedlo
Recept pre začiatočníčky: Farebný cestovinový šalát s olivami
Stvorený na sobotu: Sýty hrniec z mletého mäsa pre celú rodinu
Dokonalá chuť: Hovädzia roštenka s brusnicami
600 g hovädzej roštenky 50 g brusníc soľ mleté čierne korenie hladká múka olej paradajková omáčka hovädzí vývar 1 cibuľa cestoviny šalát Postup: 1.Hovädziu roštenku nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a opečieme v širšom hrnci na oleji z obidvoch strán. 2.Pridáme paradajkovú omáčku, podlejeme trochou vývaru, premiešame