Koláčik “Ranná rosa” s kokosovým prekvapením vo vnútri

d12d8aebd8

Na prípravu cesta budeme potrebovať: ⇒ 3 vajcia + 1 vaječný bielok, ⇒ 2/3 šálky kr. cukru, ⇒ 200 g masla, ⇒ 150 g kyslej smotany, ⇒ 2 ČL prášku do pečiva alebo sódy bikarbóny, ⇒ 1,5 až 2 šálky polohrubej múky, ⇒ 2 PL

Čokoládový krtko s banánmi a tvarohovým krémom

31029f2264-1

Na prípravu cesta budeme potrebovať: ⇒ 200 g múky, ⇒ 160 ml plnotučného mlieka, ⇒ 100 g kr. cukru, ⇒ 2 vajíčka, ⇒ 80 ml rastlinného oleja, ⇒ 40 g kakaa, ⇒ 2 ČL prášku do pečiva. Na prípravu krému budeme potrebovať: ⇒ 300 g

Orechové “ŽERBO REZY

dscn1487

Na prípravu cesta budeme potrebovať: ⇒ 750 g polohrubej múky, ⇒ 1 a 1/2 palmarinu (250 g + 125 g), ⇒ 1 a 1/2 balenia vanilkového cukru, ⇒ 1 a 1/2 PL práškového cukru, ⇒ 3 žĺtka, ⇒ 3 g čerstvého droždia, ⇒ troška mlieka

Roláda z tortových oplátok, s karamelovo-kokosovou plnkou a banánom

dsc-0904-1

Na prípravu karamelo-kokosovej rolády s banánom budeme potrebovať: Orechová náplň: 100 g cukor kryštálový 0,175 l mlieko 130 g orechy vlašské pomleté Kokosová náplň: 150 g cukor kryštálový 150 g maslo 6 PL vody 70 g sušené mlieko 200 g kokosovej múčky Ďalej budem potrebovať:

Oplátkové rezy s pomarančovými PiM´s

s7301503-cad535-800x663

Na prípravu oplátkových rezov budeme potrebovať: 1 veľké oplátky, 300 ml vody, 300 g kr. cukru, 1 maslo, 600 g obyčajných sušienok, 125 g pomarančových PiM´s, 2 PL rumu, 3 PL kakaa. POSTUP: V hrnci si cca 5 minút povaríme vodu s cukrom. Odstavíme a