Je to trojnásobné potešenie chrumkavé, krémové a sýte. Jednoduchý recept ktorý poteší aj toho najväčšieho gurmána. Suroviny: 2 šálky uvarená ryža 1/2 šálky strúhaný parmezán 3 ks vajíčka mozzarella strúhanka olej paradajková omáčka Postup: Ryžu, parmezán a 1 vajíčko poriadne zmiešame. Zo zmesi začneme robiť guličky, do ktorých dáme
Broskyňový koláč so šľahačkou
Výborný letný osviežujúci zákusok ktorý budete chcieť robiť každý deň! Ako bonus je na vrchu jemná šľahačka. Potrebujeme: cesto: 3 ks vajcia 2 lyžice polohrubá múka 1 lyžica zemiakový škrob 3 lyžice kr. cukor 1 lyžička prášok do pečiva Broskyňová náplň: 1 konzerva broskyne 1 bal.broskyňové želé 100 g maslo 1 bal.vanilkový puding
Lodičky plnené kuracím mäsom
Trochu iný recept z rady plnených.Vynikajúce krehké tvarohové cesto, plnka z kuracieho mäsa, syra a kôpru. Neodolateľná pochúťka. Potrebujeme: cesto: 250 g jemný tvaroh 200 g hladká múka 2 ks vajcia 1 lyžička soľ 2 lyžičky Kr. cukor 1/2 lyžičky jedlá soda plnka: 300 g kuracie prsia 80 g strúhaný syr Gouda 2 lyžice strúhaný parmezán
Vynikajúce kapustové placky
Kapustné placky je recept starých mám, na ktorý sme trochu pozabudli. Teraz vám ponúkame túto pochúťku. Vyskúšajte túto chutnú delikatesu. Potrebujeme: 100 g bielej kapusty 1 lyžica kukurice 1 ks vajce 1 lyžica kyslá smotana 2 lyžice hladká múka soľ, korenie rastlinný olej omáčka: 2 lyžice kyslá smotana 1 lyžička červená mletá paprika